20 program

Rendezés

A régió egyik legnagyobb munkaerő-piaci seregszemléjén a pályát választó fiatalok, aktív munkakeresők találkoznak a munkaadókkal.

Legyél Te is tudatos talajhasználó, és kapcsolódj be a GROW magyarországi hálózatába azzal, hogy kiskertedbe, vagy nagyobb mezőgazdasági területedre talajszenzorokat telepítesz. A rendezvényre azokat várjuk, akik aktívan szeretnének bekapcsolódni a programba azáltal, hogy a saját földjükre, kiskertjükbe talajszondákat helyeznek ki.

Étkezési bio alma termesztése 10 hektáron. Helyszín: Tiszavasvári Vörösvári út 58. Fajták: Gála Femdeca és Gála Must, Red Jonaprince, Red Idared, Golden Reiders, Fuji Fubrax, Red Chief, Idared, Mutsu, Jonagored. 5 éves ültetvény, jéghálós Tulajdonos, előadó: Szabó István Ipari bio alma termesztése 100h hektáron Helyszín: Nagyhalász – Homoktanya Fajták: Relinda, Renora, Remo, Reglindis 15 éves hagyományos ültetvény Tulajdonos, előadó: Sipos Róbert

Készíts névre szóló karkötőt a MiniGym kézműves délutánján. 🙂 Várunk szeretettel csütörtökön!

Csatlakozz hozzánk és légy részese felfedező csapatunknak szeptember 28-án, pénteken este 8-tól centrumunkban a Kutatók Éjszakáján! 🔎👀 Hogy mi vár rád a Vascularban? Vérpezsdítő előadások és izgalmas kísérletek! 😮

“Felelős vagy azért, amit megszelidítettél…!” Lehetőséget biztosítunk, hogy felelősségteljes gazdaként új családot találj kis kedvenceid kölykeinek. Ha nem tudod vállalni a sok állatot, hozd el őket és találj nekik gazdit a PÁSZTOR ÜNNEPEN, Fehérgyarmaton, a templomkertben. Előzetesen kérjük jelentkezz, a művelődési ház 44/ 510-105-ös számán.

Szeretettel várunk mindenkit 2018. szeptember 29-én, Szent Mihály napján, 10.30 órától kezdődő nyitott túránkra, amihez bárki csatlakozhat. Úticél: Nyíregyháza legmagasabb pontja és /feltételezhetően/ Magyarország legmagasabb kunhalma, az Őr-halom. Gyülekező: Tiszavasvári úti Spar – áruház parkolója (a felüljáró után, OMW – kút mellett)

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata az Idősek Világnapján, október 1-jén a Váci Mihály Kulturális Központban köszönti a szépkorúakat.

Minden NŐNEK az alhas egészségéért! Tedd te is erőssé a medencefenéki izmaidat! A jó keringésért, a jól irányíthatóságért! Nem könnyű tünetekkel élni! Intimtornát kizárólag Kriston tréner tarthat, az elnevezés védjegyoltalom alatt áll.

Előadás az őssejtekről, a regenerációról, a felnőtt őssejtszaporítás fontosságáról.

Borkóstoló három fogásos vacsorával – kötetlen beszélgetés a szekszárdi borásszal.

Ha valaki önmagával jóban van, akkor szeretni fogja magát, és ez sugárzik róla. Ilyenkor rengeteg ember találja vonzónak, valósággal tapadnak rá, mert megérzik rajta, hogy rendben van, hogy teli a teste energiával. Ilyenkor látszik rajta, hogy erős, mert a boldogság adja az erejét.