15 program

Rendezés

Pál Feri “Az egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig” című előadása Nyíregyházán, a Nyitott Akadémia szervezésében.

Családtervezés-párkapcsolat-gyermeknevelés: • Felkészülése a családtervezésre • Gyermekvárás, szülés, szoptatás, ápolás-gondozás, nevelés • Alkalmazkodás az új, és változó élethelyzethez • A párkapcsolat erősítés, kapcsolati zavarok megelőzése

Választható feliratok: – egyedi személyre szóló, édes otthon, boldog karácsonyt… stb. – haladó varrás szükséges de, ha nem tudsz még varrni az sem probléma. Jelentkezz Edinánál!

Gyere el november 16-án egy interaktív meseelőadásra, amit követ egy kötetlen beszélgetés, ahol kérdezz szabadon, bátran, és ismerkedj meg azzal az úttal, mely gyermek és felnőtt között a legcsodálatosabb. Szánjuk időt a beszélgetésre, és tanuljunk egymástól. Várlak szeretettel a foglalkozáson!

Kérünk mindenkit, hogy 1 héttel korábban jelentkezzen be a választott workshop előtt, mert ha egyedi akár névre szóló terméket szeretne készíteni, ahhoz nekünk elő kell készülni. Személyesen üzletünkben van lehetőség bejelentkezni.

Lógjunk Anyuval és tegyünk a legkisebbekért! Mit is jelent? Jótékonysági akcióval egybekötött családi napot szervezünk a Korzó Bevásárlóközpont A épületének 1. emeletén, ahol nem csupán gyermekeinkkel foglalkozó szakemberektől kérdezhetünk, hanem vidám, interaktív családi programokon is részt vehetünk, miközben adományokat gyűjtünk SZSZBMK Jósa András Oktatókórház Gyermekosztályának.

BestBody alakformáló edzésre várja a nyíregyháziakat Katus Attila, november 20-án, kedden, 18-tól 19 óráig a Continental Arénában.

V. Kulcsár Ildikó a Nők Lapja munkatársa, tizenegy kötetes író – középiskolai tanár, családi mediátor, munkásságát a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével jutalmazták. Úgy véli, hogy a közéletből és a családok mindennapjaiból leginkább a derű, az irónia, az önirónia, a hála és a megbocsátás képessége hiányzik. Azért járja az országot, hogy az „Egy korty derű” című szerzői estjével megpróbáljon segíteni szülőknek, nagyszülőknek, időseknek, fiataloknak és pedagógusoknak egy harmonikusabb, gyerekbarát világ megteremtésében.

Előadás: Hogyan előzzük meg a kiégést! Előadó: Kochán Ferenc Napjainkban már az egész világon népbetegséggé vált a kiégés. Régen menedzser betegségnek hívták és most mindenki érintve van benne. Bármelyik pillanatban lecsaphat ránk és visszatérően újra és újra megbetegíthet bennünket. Ez elsősorban egy lelki betegség, amely visszahat a testünkre és létrehozza a fizikai betegségeket . Egy ördögi kör amiből nem egyszerű kiszállni.

Pál Feri “Elégedetten az élettel” című előadása Kisvárdán, a Nyitott Akadémia szervezésében.

Mondd másképp! Na, de hogyan, hogy azt a gyereked meg is hallja és meg is értse? Már annyi mindent kipróbáltam! Oda sem figyel! Már előre félek a veszekedésektől! Jól gondolod – a kommunikáció módján változtatni lehet és soha nem késő. Módszereket kapsz arra, hogyan tudod megérteni a gyermekedet és hogyan tudsz neki hatékonyan segíteni, úgy hogy közben az önállósága is fejlődik.