6 program

Rendezés

Menü: Kapros ráksaláta pácolt füstölt lazaccal Fácán consomé, réteslapban sült húsával Kucsmagombával töltött sertés szűz parmezános polentával, rozmaringos jus-sal, csicsóka pürével Pisztáciás csokigolyó aszalt gyümölcsökkel Borok: Solár 2018 Sauvignon Blanc Rosé 2018 Vízió 2016 Cabernet franc, merlot Seraf 2016 Cabernet sauvignon, merlot

Kedves Vendégeink! Szeretettel invitálunk Benneteket egy igazán egyedülálló íz-utazásra a pálinkák és csokoládék világába. Olyan estét szervezünk Nektek, ahol lehetőségetek nyílik prémium minőségű párlatok és desszertek különleges párosításainak megkóstolására. Ráadásul mindezt egy olyan remek szakértő előadásának kíséretében, mint Borbáth Gabriella, a Rézangyal pálinkamestere, aki rendkívül izgalmas információkat oszt majd meg a pálinka- valamint csokoládé készítés és kóstolás művészi tudományáról.

Álompár esküvői kiállítást szervez újra a Kelet-Magyarország napilap.

Esküvőre készültök, vagy még csak tervezgetitek? Szeretnétek megkóstolni a Stella Rose által kínált menüsort, megtapasztalni a rendezvénytermünk ünnepélyes hangulatát?! Vagy csak mulatnátok egy jót? Szeretettel várunk titeket!

Karneváli dekoráció, show táncosok, farsangi svédasztal, welcome drink, táncdalfesztivál és villámtombola várja a farsangozókat. Házigazda lemezlovas: Dj. Ricky 19:00 – Kapunyitás 20:00 – Svédasztal 21:00 – SHOWTIME 🙂 Belépés csak jelmezben vagy sminkben!

Bálint nap meg Valentin nap, a szerelmesek hogyishívjákja, aminek mi sehogyan sem alkalmazzuk az ünneplését, csak ha valaki aznap született, meg a Bálintokat ugye, de most összejönnénk veletek, mint a múltkor. Mit szóltok? Gyertyafényes vacsora és szerelmetes melódiák a Labor Caféban Pilával meg a szokott jó társasággal és hangulattal.