5 program

Rendezés

Idén is rengeteg izgalmas programmal vár benneteket a Coca-Cola Karácsonyi Karaván! Egy kis ízelítő, mire számíthattok, ha eljöttök: 🎅 Találkozhattok és fotózkodhattok a Mikulással 🎅 Egyedi karácsonyi képeslapot készíthettek, amit akár a helyszínen meg is írhattok – a postázásról mi gondoskodunk! És még sok más izgalmas programban lehet részetek 🙂

Kedves Lakosság! Minden olyan felnőttet és gyermeket invitálnék akik megtehetik, hogy a hátrányos helyzetben élő gyermekeknek illetve beteg gyermekeknek tudna segíteni. Ötödik éve már, hogy gyermekemmel és párommal ellátogatunk a Jósa András kórházba, anyaotthonokba. Segíts,hogy segíthessek!

A Minimaxon hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesesorozat varázslatos, karácsonyi színpadi showja! Egy vadonatúj dallal! Ünnepi hangulatban a Kicsi Gesztenye Klub!

Téma: Leonid Afremov Téli folyó Technika: akril/ecset Helyszín: Mesterképző Középiskola 4400 Nyíregyháza, Malom u. 30. Kizárólag kezdők számára Minden eszközt Mi biztosítunk! 14 éves kortól BUDAI TÍMEA ART és Élményfestések

Különleges kutyasétát szervezünk idén karácsonykor Nyíregyháza belvárosában. Kivételesen szigorú szabályok övezik ezt az eseményt, hisz nem minden kutyusunk alkalmas arra, hogy ilyen programon részt vegyen, félénksége, esetleg tömegiszonya miatt. A séta lényege: 30 kutyusunk (akiket mi választunk ki ) egy órás belvárosi sétát fog tenni veletek, világítós nyakbavalókkal, sötétedés után.