13 program

Rendezés

Máris a 4. részhez érkeztünk! Várunk mindenkit a FIVEK irodában! 😉

Készíts névre szóló karkötőt a MiniGym kézműves délutánján. 🙂 Várunk szeretettel csütörtökön!

Egész napos meseolvasással, népi játszótérrel várja a gyerekeket szeptember 28-án a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár.

Csatlakozz hozzánk és légy részese felfedező csapatunknak szeptember 28-án, pénteken este 8-tól centrumunkban a Kutatók Éjszakáján! 🔎👀 Hogy mi vár rád a Vascularban? Vérpezsdítő előadások és izgalmas kísérletek! 😮

A Magyar Népmese Napja alkalmából Mágikus Mesenapra várják az érdeklődőket szeptember 29-én a Vasutas Művelődési Házba. Program: 9.45 órától a Tüneth Együttes húzza el a nótánkat – Históriás muzsika címmel – megzenésített versek, gyermekdalok formájában. 10.45 órától Benedek Elek meséi elevenednek meg, mesemondással várják a kicsiket és nagyokat.

2018. szeptember 29-én 13 órától PÁSZTOR ÜNNEP-re várják az érdeklődőket a fehérgyarmati református templomkertbe. 17 órától a rozsályi Hajnalpelika előadásában láthatják az Indul a bakterház című vígjátékot.

Lelki feltöltődés (misén/istentiszteleten), kikapcsolódás, közös ebéd, kézműves foglalkozások, bűvészkedés, koncertek (Pintér Béla, Atem Trió), 4 érzék színház, diákszínpad, ugrálóvár, sport- és ügyességi versenyek.

Gyerekek, táncra fel! Szeretettel várunk minden kedves táncos lábú, zenét szerető gyerkőcöt a Nyíregyházi Babaklub tánccsoportjába, heti rendszerességgel.

Itt van az ősz, itt van újra, Zenebölcsi indul nyomban. Zoli bácsi rátok vár, kedves Babák-Anyukák! Szeptember 18.-án kedden 10 órától várunk titeket szeretettel! 🙂

Októbertől a legkisebbeket várjuk anyuval, apuval új, Ringató foglalkozásunkra. A Ringató célja, hogy oldott, szeretetteli légkörben megismertesse a legkisebb gyerekek zenei nevelésének lehetőségeit, és a picik érzékennyé, fogékonnyá váljanak a zene, a művészetek iránt. Ne feledjétek: nálunk minden foglalkozás mellé 30 perc játszóház is jár.

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak.