8 program

Rendezés

Idén is rengeteg izgalmas programmal vár benneteket a Coca-Cola Karácsonyi Karaván! Egy kis ízelítő, mire számíthattok, ha eljöttök: 🎅 Találkozhattok és fotózkodhattok a Mikulással 🎅 Egyedi karácsonyi képeslapot készíthettek, amit akár a helyszínen meg is írhattok – a postázásról mi gondoskodunk! És még sok más izgalmas programban lehet részetek 🙂

A Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat keretében senior torna és aerobik – Béres Alexandrával – várja a nyíregyházi lakosokat december 16-án, a Continental Arénában.

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. Az utóbbi években a saját magának írt dalait is közönség elé vitte.  Hamarosan megjelenik új lemeze vadonatúj dalaival. A Mi vagyunk a Grund! A koncerteken ezekből az új dalokból is hallhatunk, de persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem.

Az októberben megjelent, Micsoda című dalukat első alkalommal hozzák Nyíregyházára. Az Elefántot hallgatva egyszerre élhetjük meg a szédítő magasságokat és az ismeretlen, vonzó mélységeket. A filmzene-szerű dalok során szinte szemünk előtt peregnek a finom iróniával átszőtt történetek, azoknak összes csodálatos és hétköznapi szereplőivel együtt. Az estét az Analog Balaton fogja bemelegíteni.

December 26-én egy hatalmas Retro Fesztivál keretein belül búcsúztassuk el együtt a 2018-as évet! Eddig még sosem látott, s hallott murival készülünk a nyíregyházi Continental Arénában, ahol a hazai igazán nagy retro sztár előadók lépnek színpadra, tarts velünk egy hamisítatlan időutazásra.

MAJKA  Aréna Show  Nyíregyháza Continental Aréna

Fény derül minden titokra! Az eddig homályba merülő eseményeket az ez idáig csendben szunnyadó, szószátyár Tükör hívja életre, és rántja le a leplet. Tanúi lehetünk Hófehérke és a Herceg igaz szerelmének, megtudhatjuk a gonosz királyné valódi indítékait, és új kulcsfontosságú szereplőkkel is megismerkedhetünk. Vajon mi lehet az a félelmetes U-U sereg? A törpéknek igazából van főnöke? Ki az az édes kiskutya a vadász oldalán?

Köszöntsük együtt a 2019-es újévet, ahol fellép a Pedrofon zenekar, majd egymást váltják a kubai salsa és a társastánc legjobb zenéi. A szilveszteri party a Vicktoria Garden éttermében kerül megrendezésre, korlátlan ételfogyasztással (svédasztalos vacsora+éjféli vacsora), és italokat az étterem bárjából megoldhatod. Az éjféli koccintáshoz 1 pohár pezsgőt mi biztosítunk.