17 program

Rendezés

Előadásokkal, filmvetítésekkel várják az érdeklődőket december 13-án a Krúdy Gyula Art Moziban.

Váci Mihály író-költő születésének 94. évfordulója alkalmából ünnepi megemlékezéseket tartanak december 14-én Nyíregyházán.

Szeretettel hívunk és várunk minden rakamazi lakost egy meghitt varázslatos órára. Hangolódjunk együtt az év legszebb ünnepére!

A kisvárdai fesztiválkórus és a Miskolci Szimfonikus Zenekar közös karácsonyi koncertje.

Mi is legyünk Karácsonyi Angyalok! Karácsony közeledtével sokan elgondolkodunk azon, hogy hogyan tudnánk segíteni, támogatni. Ezért úgy döntöttünk, hogy karácsonyi bálunk bevételét felajánljuk, mégpedig azoknak, akik egész évben nekünk, gyerekeinknek segítenek, mikor betegek és elesettek. Példátlan igyekezettel, mindig néhány kedves és megnyugtató szóval, magas szakmai színvonalon gyógyítják gyermekeinket. A választásunk épp ezért a mátészalkai Kórház Sürgősségi Gyermekosztályára esett.

Ismerkedj meg olyan széles körben elismert társasjátékokkal, mint a Pandemic, Fűszerút, Azul, Takenoko… és ne hagyd otthon a sajátod, mert itt biztos találsz társakra. Az esemény a Labor Café-ban kerül megrendelésre, ahol társasjáték klub működik. A kávézó saját társasjáték gyűjteménnyel rendelkezik, ami szabadon használható a hétköznapok során is.

Téma: Leonid Afremov Téli folyó Technika: akril/ecset Helyszín: Mesterképző Középiskola 4400 Nyíregyháza, Malom u. 30. Kizárólag kezdők számára Minden eszközt Mi biztosítunk! 14 éves kortól BUDAI TÍMEA ART és Élményfestések

Tiszavasvári karácsonyváró az Ekik Találkozások Házában – Advent 3. vasárnapja

Nyírbátor Város Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját a 2018. december 16-án (vasárnap) 18 órakor kezdődő adventi hangversenyre. Ünnepi köszöntőt mond: Máté Antal Nyírbátor Város polgármestere A hangversenyen közreműködnek: a Tinódi Vegyes Kórus, a művészeti iskola tanárai, tanulói Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Sam Holcroft intellektuális komédiája 2015-ben a londoni Nemzeti Színház nagy sikere volt. Alaphelyzete egyszerű: családi ünnepre gyűlik össze a família, hazajön a két fiútestvér a szülőkhöz, s hozzák magukkal saját családjukat. Ahogy ez lenni szokott: frusztrációk, kényszerképzetek, rokonszenvek és ellenszenvek kerülnek felszínre, ahogy a különböző életformák és gondolkodásmódok egy asztalhoz kényszerülnek.

A Weiner Leó AMI karácsonyi hangversenye hagyományosan a csoportoknak és együtteseknek nyújt bemutatkozási lehetőséget. Fellépnek iskolánk növendékei és tanárai.

A mi karácsonyunk avagy Mátészalka a hit, a békesség, a szeretet és a remény igazságában Mátészalka Város Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját Városi Karácsonyi Ünnepségére 2018. december 21-én ( pénteken) a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színházba. 18.00 óra Karácsonyi Színházi Előadás Tolcsvay László- Müller Péter – Müller Péter Sziámi: Isten pénze – családi musical Charles Dickens Karácsonyi Ének című műve nyomán.