37 program

Rendezés

A régió egyik legnagyobb munkaerő-piaci seregszemléjén a pályát választó fiatalok, aktív munkakeresők találkoznak a munkaadókkal.

Tilk-Lippai Marianna naplójának közönségtalálkozóval egybekötött bemutatójára várják az érdeklődőket szeptember 26-án a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban.

A RÁCKEVEI VÉNUSZ SZÍNHÁZ előadásában MINKET NEM LEHET ELFELEJTENI címmel zenés romantikus vígjátékot tekinthetnek meg két részben. Időpontja: 2018. szeptember 26. /szerda/ 19 óra

Pénz, de honnan? Fókuszban a technológiai fejlődés kényszere. A konferencián a részvétel regisztrációhoz kötött.

Az Alkotó tagtársak 24. rendezvényén, szeptember 27-én Petrusák János mutatkozik be a Móricz Zsigmond könyvtárban.

A Jósa András Múzeum soron következő kamara-kiállításának megnyitója szeptember 27-én várja az érdeklődőket.

Egész napos meseolvasással, népi játszótérrel várja a gyerekeket szeptember 28-án a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltár 25. alkalommal rendezi meg nemzetközi levéltári napjait, szeptember 27-28-án. A tudományos tanácskozáson a 100 éve véget ért Nagy Háborúról hallhatnak előadásokat az érdeklődők.

2018. szeptember 28. 14:00 Felvonulás (Gyülekező: Bátori ABC parkolója – Útvonal: Kossuth utca – Damjanich utca – Károlyi út)

2018. szeptember 29-én keressük Fehérgyarmat és a környék legszebb kakasát. Úgy gondolod, hogy a Te kakasod a legszebb a környéken? Nevezd be a szépségversenyre! I. hely 30 kg táp II. hely 20 kg táp III. hely 10 kg táp A nevezéseket szeptember 24-ig lehet leadni a 44/510-105 telefonszámon.

A Magyar Népmese Napja alkalmából Mágikus Mesenapra várják az érdeklődőket szeptember 29-én a Vasutas Művelődési Házba. Program: 9.45 órától a Tüneth Együttes húzza el a nótánkat – Históriás muzsika címmel – megzenésített versek, gyermekdalok formájában. 10.45 órától Benedek Elek meséi elevenednek meg, mesemondással várják a kicsiket és nagyokat.