9 program

Rendezés

Először kerül megrendezésre a Magyaroszági BMX Konferencia.

A Nagy Deep Stack Torna X a Big Cash Póker Klubban. Gyere el és próbáld ki magad!

BestBody alakformáló edzésre várja a nyíregyháziakat Katus Attila, november 20-án, kedden, 18-tól 19 óráig a Continental Arénában.

A rendezvény helyszíne: Nyírbátor, Sportpálya Távok: • 5 km • 10 km • 21.1 km, szintidő 2 óra 50 perc • 800 m – gyerekfutam, korhatár 14 év Programok: • 9:00-9:55 Rajtszám felvétel • Megérkezik a Mikulás • 10:00 futóversenyek rajtja

A gőzölgő patakon tündérrózsák közt evezni nagy élmény. A túra kb. 4 órás, és bővelkedik kalandokban. Alacsony hidak alatt bujkálunk, vízi alagútban evezünk, bedőlt fákon és vízinövény kupacokon küzdjük át magunkat és a hajónkat. Tesszük mindezt a téli mínuszokban, egy meleg vizű, egy méter mély, lassú sodrású patak tetején. A túra végén pedig jöhet a finom forró tea és forralt bor.

A VI. Bakta Kupa december 15-16.-án kerül megrendezésre, Baktalórántházán a Vay Ádám Gimnázium, Szakképző iskola sportcsarnokában. Az esemény jellege amatőr kispályás, pénzdíjas labdarúgó kupa ,melyen a tavalyihoz hasonlóan idén is 32 csapat vehet részt. A nevezés kezdete: 2018. október 27. (szombat) A versenyre bárki nevezhet, aki a 14. életévét betöltötte.

Ebben az évben is megrendezésre kerül Kisvárdán a Téli Teremfoci Kupa, immáron 8. alkalommal. A torna időpontja 2018. 12. 22-23.

A Tirpák Cross robog tovább,immár a 4.évadot “tapossuk” Céljaink idén sem változtak. Szeretnénk minőségi és élvezetes házi sorozatot rendezni a megye, illetve a régió kerékpárosainak. Igyekszünk felkarolni a fiatalokat, a feltörekvő tehetségeket illetve versenyzési lehetőséget biztosítani a téli időszakban a kerékpársport szerelmeseinek mindig alacsony költségek mellett.

A Szabadidős Squash Közösség szervezésében lebonyolításra kerülő országos squash bajnokság várja a versenyezni vágyó női és férfi játékosok jelentkezését az ország egész területéről. A versenyen indulhatnak: Mindazok, akik jelenleg nem szerepelnek a magyar illetve más squash ranglista férfi 251. és női 30. helyénél jobb helyen. Illetve azok, akik az elmúlt 10 évben nem voltak női/férfi ranglista legjobb 5-ben.