7 program

Rendezés

I. T-Forg Trans KUPA – Teremlabdarúgó-torna 2019. január 25-27.

Téged is elkapott a darts világbajnokság izgalma? Szeretnéd megismerni ezt a csodálatos sportot? Vagy már korábban is fogtál nyilat a kezedben, de szeretnéd fejleszteni magad? Ha valamelyik kérdésre IGEN a válaszod, nálunk a helyed!😉

A Nő és a Sátor’ 2019. január 26. szombat 15.00-20.00 Könnyű, vidám, és forró – tánc Győrffy Katalinnal /Orientális táncművész, koreográfus, kortárs táncpedagógus/ A hastánc mozdulati készlete ősi es ösztönös. Megtanulás helyett MEGTALÁLJUK MAGUNKBAN őket. Ezek a mozdulatok nemcsak átmozgatják a testünket és a női szerveinket, hanem TISZTÍTÓ EREJŰEK is.

Szeretnél egy jót játszani? Nálunk megteheted, legyen szó társasjátékról vagy akár retro játékról. Már a porondon voltak számos remek játékok, mint a Citadella, Mascarade, Pandemic, Eldritch horror, Takenoko, Tokaido, Mysterium, Keep talking and nobody explodes, Skullgirls, Tekken 3, Super Mario Bros 3., Sonic the Hedgehog… ugye nem hangzik rosszul?!

2019. január 30., szerda 18:15 Eötvös NYKK – Blue Sharks MFF-0203

Február 09-én szombaton Nyíregyházán folytatódik a férfi vízilabda OB II-es Országos Bajnokság Észak-keleti csoportjának küzdelme. Az alapszakasz 5. fordulójában az AQUA SE csapata a Cegléd és a Gyöngyös csapatával mérkőzik hazai környezetben.

Dragon Race téli Sárkány Futam 2019. február 9. szombat Nyírbátor, Sárkány Wellness és Gyógyfürdő környéke Táv: 5 km+ Amit biztosítunk: * chipes időmérés * korcsoportos díjazás * egy tál meleg étel * frissítő pontok * emlék sál * befutó érem * éjszakai fürdőzés * retro DJ