45 program

Rendezés

A Budapesti Operettszínház két sztárja, Janza Kata és Dolhai Attila karácsonyi koncerttel várja a közönséget december 14-én Nyíregyházán, a Váci Mihály Kulturális Központban.

Hamarosan végett ér az őszi tanfolyam, s hagyományainkhoz híven ismét záró bállal koronázzuk meg tanfolyamaink végét. Ezen rendezvényeinkre csak előzetes jelentkezés alapján tudjuk fogadni régi és új tanítványainkat, valamint ismerőseiteket és mindazokat akik szeretnének egy jó csapattal táncolni.

A VAN zenekar 2008 április 1-jén adta első koncertjét. Zenei műsorunk gerincét saját dalok képezik, melyek egy része instrumentális, másik része pedig szöveges szerzemény.

AK26 • Hiro & Giajjenno a Kocka Bárban, Mátészalkán, dec. 14. péntek. Ne hagyd ki!

Hiro xGiajjenno AK26 a Rúzs Bárban Nagykállóban. Ismét hatalmas buli ígérkezik. 🙂

A kisvárdai fesztiválkórus és a Miskolci Szimfonikus Zenekar közös karácsonyi koncertje.

Szeretnél Burai Krisztiánnal egy hatalmasat bulizni? December 15-én, szombaton összehozzuk minden idők egyik legjobb éjszakáját a Mamma Miában! Az emeleten található dance termünkben a legjobb mai zenék mellett, felfokozzuk a hangulatot Burai Krisztián fellépésével.

Hatalmas retro buli a Főnxben Nyírlugoson december 15-én.

Hány és hány éjszakát buliztatott már át Kocsis Janika? És micsoda bulik voltak azok. Na most egy ilyenben lehet részed!

Nyírbátor Város Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját a 2018. december 16-án (vasárnap) 18 órakor kezdődő adventi hangversenyre. Ünnepi köszöntőt mond: Máté Antal Nyírbátor Város polgármestere A hangversenyen közreműködnek: a Tinódi Vegyes Kórus, a művészeti iskola tanárai, tanulói Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Weiner Leó AMI karácsonyi hangversenye hagyományosan a csoportoknak és együtteseknek nyújt bemutatkozási lehetőséget. Fellépnek iskolánk növendékei és tanárai.