40 program

Rendezés

November 15-én Zorán látogat el hozzánk Nyírbátorba. Várunk minden érdeklődőt szeretettel.

November 16.-án Pénteken a debreceni Retronome zenekar Nyíregyházán a Szmog rock music pubban lép fel 21:30-tól! Műsoron a saját számok mellett Hobo,Deák Bill,Jimi Hendrix, stb. stb. feldolgozások!

Bagossy Brothers Company koncert Nyíregyházán a Hollywoodban!

November 16-án jön a NumberONE NOVEMBER! AK26 és Pixa Rezidens: MindControl R’n’B terem: MESS

Van egy igazán jó hírünk a nyíregyi partiarcoknak: Peter Makto november 16-án az Absolutban látogat. Peti nemcsak dj-ként, hanem nemzetközileg is elismert producerként is tevékenykedik, zenéit számos világsztár lemezlovas tolja partiról-partira! Tarts velünk ezen az estén!

Magyarországon először kerül bemutatásra a Broadway-n és Westend-en 2006 óta nagy sikerrel futó Apáca show musical. A zenés darabot a 90-es évek ikonikus filmvígjátéka ihlette, amit először a Broadway-n a film főszereplője Whoopi Goldberg mutatott be. A musical zenéjét a 8 Oscar-díjas zeneszerző Alan Menken jegyzi, aki többek között a Szépség és a szörnyeteg, az Aladdin, a Kis hableány és a Notre Dame-i toronyőr alkotója.

A Beriozka Táncegyüttes 2018.november 17-én Nyíregyházán a Kodály Zoltán teremben lesz látható.

Pandora’s Box a Nyíregyházi Club Hollywoodban! Vendég: -DC/79 (AC/DC Tribute) -Signal Motorock Vágtassatok velünk!

4 évesek lettünk! Tortadobálós szülinapi Mszparty! Vendég: Busa Pista és Györemix! Nov 17. – Szombat

Ha szombat, akkor a megújult Elex Club-ban a helyed a megye első számú élőzenés szórakozóhelyén! November 17-én szombaton Sztárvendég Henna és Sihell Ferry! Csak bírd a tempót! Elex club, a 41-es számú főút mellett az Orosi úton.

A mai estén Burai Krisztián lesz a vendégünk, aki meghódítja Nagykállót 🙂 Házigazda: PéGé