28 program

Rendezés

Az Akadálymentes Tanulásért Alapítvány ismét bált szervez. A 20 éves Nyíregyházi Ridens Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium számára ajánljuk fel a bál bevételét hangtechnikai eszközök vásárlására. A bálra a belépő- és támogatójegyeket valamint a tombolafelajánlásokat a Nyíregyházi Ridens-ben Lőriinczi Péternél lehet megtenni.

UNDERGround222 a kemény ütemek estéje! Fellépnek: 00:00 ESSEMM 01:00 Steve Judge Rezidens: Gebri Máté R’n’B terem: MESS

Kedvenc mosolygós techno huszárunk szülinapi bulijára invitálunk február 22. pénteken! Az ünnepelt DJ Budai “all night long” pörgeti legjobb darabjait az Absolut falai között, az est házigazdájának szerepét pedig Dj.Németi vállalta magára! 🙂

A hagyományt felelevenítő első évek nagy sikerét látva, 2019. február 23.-án ismét megrendezésre kerül ezúttal a MOK Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szervezete és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak KÖZÖS RENDEZÉSÉBEN a nagy múlttal és hagyományokkal rendelkező orvosbál, az idei évtől Gyógyítók Bálja néven.

Hot Men Dance – Sexy Valentin Európa 10 legsármosabb férfi revü előadója egy felejthetetlen élményt tár elétek! Profi modellekből, táncosokból és énekesekből álló férfi revütánc csapat közismerten Európa Magic Mike-ja IV. évad alkalmából egy hamisítatlan las vegasi show-val készül amit 2,5 órában élvezhettek! Rendőrök,tűzoltók matrózok, cowboyok, jegyellenőrök, papok és jövendőbeli vőlegények veszik át az uralmat az este fölött!

Sok szeretettel várunk mindenkit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Néptánc Egyesület által szervezett rendezvényre! Helyszín: Városmajori Művelődési Ház 4400 Nyíregyháza Városmajor u. 5. Időpont: 2019. február 24. 17.00 Muzsikál a Silvatica zenekar és Hagyományőrző zenészek!

AcapellArt Énekegyüttes Az AcapellArt Énekegyüttes 2013. májusában alakult. A hat énekes mindegyike a Kodály Zoltán Általános Iskola diákjaként és a Cantemus Kóruscsalád kórusainak énekeseként nőtt fel. Több éves tapasztalatuk van tehát a kóruséneklés területén, bár hivatásukat tekintve egyikük sem kizárólag művész.

15 új dallal jelentkezik a Kaukázus! A KpOp című lemezanyag mindenféle dolgokról nem, viszont a nagy idomulástól kellemesebbé tetsző emlékekről, érzelmi hajlékonyságról, nem várt világi bulvárosodásról, az utolsó űrhajó kilövéséről és természetesen rólunk szól. A frontember új tagokat kért fel ezen remélhetőleg izgalmas közeljövőre. Minden dalhoz speckó szövegvideók tartoznak, segítenek rávilágítani, hogy a látszólagos összefüggéstelen dolgok milyen meglepően kötődnek, gyakorolnak hatást egymásra és ránk a főszereplő emberekre.

A Leander Kills február 22-én megjelenő harmadik albumának nyíregyházi lemezbemutató koncertje. Vendég: Mudfield

Rakonczai Imre újra Nyíregyházán tartja országos hírű, telt házas PIANO BAR zongoraestjét! Március 2. szombat este találkozzunk az Absolut-ban! Előtte-utána fergeteges házibuli Pető Sanyival! Kezdés 23.00-kor. Absolut 2.0 Nyíregyháza Őz köz 2.

Kiscsillag koncert Nyíregyháza. Helyszín: Club Hollywood Vendég: Eleven Hold Kapunyitás: 19:30 Koncert: 20:20