43 program

Rendezés

Szeptember 28-án DUPLA PARTY DINAMIT robban be a nyíregyi éjszakába: Szecsei és Bárány Attila kezükbe veszik az irányítást és különleges dj szettel készülnek!

Ismét érkezik a Magyar buli! Az este amikor kizárólag a legnagyobb hazai slágerektől döng a táncterem! Ezúttal a házigazdák mellett Dj.Deka és Enikő műsora fokozza egészen az egekig a hangulatot! EXTRA! Dj.Deka 1,5 órás exkluzív magyar buli szett!

2018. szeptember 29-én 13 órától PÁSZTOR ÜNNEP-re várják az érdeklődőket a fehérgyarmati református templomkertbe. 17 órától a rozsályi Hajnalpelika előadásában láthatják az Indul a bakterház című vígjátékot.

Szeptember 29. NYÍREGYHÁZA Csak tiszta forrásból – a Muzsikás együttessel A Zene Világnapja – ünnepi hangverseny Közreműködnek: Petrás Mária, Cantemus gyermekkar, Pro Musica leánykar Vezényel: Szabó Dénes Kossuth-díjas karnagy

Ez az éjszaka a tietek csajok! A pattogós ütemek mellett szerepet kapnak napjaink és az elmúlt évek legjobb FUNKY, RAP, R’N’B felvételei, amit a funky egykori koronázatlan királya, Dj Petya prezentál nektek! Házigazda: Kevin Johnson Funky, rap, R’N’B: Dj. Petya

2018. szeptember 29-én 21:30-tól a Chloé New York-ban színpadán a Zenith Együttes.

Élményvadászok! Eljött az idő… … hogy az órarend helyett inkább az itallapot tanulmányozzátok… … hogy az iskolacsengő helyett a fületek csengjen… … hogy elengedjétek a tegnap következményeit és a holnap problémáit… Kölcsey Szalagavató Afterparty 2018 – a hangulatot a World is mine csapata pörgeti a maximumra!

Lelki feltöltődés (misén/istentiszteleten), kikapcsolódás, közös ebéd, kézműves foglalkozások, bűvészkedés, koncertek (Pintér Béla, Atem Trió), 4 érzék színház, diákszínpad, ugrálóvár, sport- és ügyességi versenyek.

Gyerekek, táncra fel! Szeretettel várunk minden kedves táncos lábú, zenét szerető gyerkőcöt a Nyíregyházi Babaklub tánccsoportjába, heti rendszerességgel.

Itt van az ősz, itt van újra, Zenebölcsi indul nyomban. Zoli bácsi rátok vár, kedves Babák-Anyukák! Szeptember 18.-án kedden 10 órától várunk titeket szeretettel! 🙂

Magyarország egyik legnépszerűbb népzenei együttese, a Csík Zenekar ad koncertet október 5-én Nyíregyházán, a Váci Mihály Kulturális Központban.

Csík Zenekar Koncert Nyíregyházán a Váci Mihály Kulturális Központban.