5 program

Rendezés

A RÁCKEVEI VÉNUSZ SZÍNHÁZ előadásában MINKET NEM LEHET ELFELEJTENI címmel zenés romantikus vígjátékot tekinthetnek meg két részben. Időpontja: 2018. szeptember 26. /szerda/ 19 óra

2018. szeptember 29-én keressük Fehérgyarmat és a környék legszebb kakasát. Úgy gondolod, hogy a Te kakasod a legszebb a környéken? Nevezd be a szépségversenyre! I. hely 30 kg táp II. hely 20 kg táp III. hely 10 kg táp A nevezéseket szeptember 24-ig lehet leadni a 44/510-105 telefonszámon.

“Felelős vagy azért, amit megszelidítettél…!” Lehetőséget biztosítunk, hogy felelősségteljes gazdaként új családot találj kis kedvenceid kölykeinek. Ha nem tudod vállalni a sok állatot, hozd el őket és találj nekik gazdit a PÁSZTOR ÜNNEPEN, Fehérgyarmaton, a templomkertben. Előzetesen kérjük jelentkezz, a művelődési ház 44/ 510-105-ös számán.

2018. szeptember 29-én 13 órától PÁSZTOR ÜNNEP-re várják az érdeklődőket a fehérgyarmati református templomkertbe. 17 órától a rozsályi Hajnalpelika előadásában láthatják az Indul a bakterház című vígjátékot.

Szombaton, szeptember 29-én rajtol a megyei női felnőtt bajnokság is ! Csapatunk hazai pályán kezdi a pontvadászatot. Ellenfelünk a Kállósemjéni SZSE ! NB II. férfi bajnokságban a Kazincbarcikai KSE felnőtt és ifjúsági csapatait fogadjuk !

7 találat

Rendezés