74 program

Rendezés

A régió egyik legnagyobb munkaerő-piaci seregszemléjén a pályát választó fiatalok, aktív munkakeresők találkoznak a munkaadókkal.

Tilk-Lippai Marianna naplójának közönségtalálkozóval egybekötött bemutatójára várják az érdeklődőket szeptember 26-án a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban.

Legyél Te is tudatos talajhasználó, és kapcsolódj be a GROW magyarországi hálózatába azzal, hogy kiskertedbe, vagy nagyobb mezőgazdasági területedre talajszenzorokat telepítesz. A rendezvényre azokat várjuk, akik aktívan szeretnének bekapcsolódni a programba azáltal, hogy a saját földjükre, kiskertjükbe talajszondákat helyeznek ki.

A darab főhősei, János, a férj és Barbara, a feleség éppen a válásuk kellős közepén vannak. Fiatalon kötöttek házasságot, és miközben egymás mellett lettek felnőttek, rájöttek, hogy egyáltalán nem ismerik egymást. A férj ki sem lát a munkából, a feleség végre kitörne a konyhából, és saját életet kezdene. Innen már nincs visszaút.

Pénz, de honnan? Fókuszban a technológiai fejlődés kényszere. A konferencián a részvétel regisztrációhoz kötött.

Az Alkotó tagtársak 24. rendezvényén, szeptember 27-én Petrusák János mutatkozik be a Móricz Zsigmond könyvtárban.

Készíts névre szóló karkötőt a MiniGym kézműves délutánján. 🙂 Várunk szeretettel csütörtökön!

A Jósa András Múzeum soron következő kamara-kiállításának megnyitója szeptember 27-én várja az érdeklődőket.

Egész napos meseolvasással, népi játszótérrel várja a gyerekeket szeptember 28-án a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltár 25. alkalommal rendezi meg nemzetközi levéltári napjait, szeptember 27-28-án. A tudományos tanácskozáson a 100 éve véget ért Nagy Háborúról hallhatnak előadásokat az érdeklődők.

Csatlakozz hozzánk és légy részese felfedező csapatunknak szeptember 28-án, pénteken este 8-tól centrumunkban a Kutatók Éjszakáján! 🔎👀 Hogy mi vár rád a Vascularban? Vérpezsdítő előadások és izgalmas kísérletek! 😮

125 találat

Rendezés