48 program

Rendezés

Vízkereszt napja. A karácsonytól vízkereszt napjáig tartó 12 szent nap, illetve a kereszténységben a december 24-étől tartó 13 szent éjszaka zárónapja, a farsang kezdete. A mienk február 22-én lesz, ahova várjuk a család apraját, nagyját. Apát. a nagyikat, a dédiket se hagyjátok otthon. Utóbbiaknak jó szívvel ajánljuk a süti versenyt is. A jelmezt viselők bemutatkoznak, felvonulnak, díjat kapnak. Külön elismerés illeti a babahordozós jelmezeseket! Lesz zene, játék, móka és kacagás, amire sok szeretettel várunk nem csak klubtagokat, hanem mulatni vágyó kisbabás családokat is.

Az Akadálymentes Tanulásért Alapítvány ismét bált szervez. A 20 éves Nyíregyházi Ridens Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium számára ajánljuk fel a bál bevételét hangtechnikai eszközök vásárlására. A bálra a belépő- és támogatójegyeket valamint a tombolafelajánlásokat a Nyíregyházi Ridens-ben Lőriinczi Péternél lehet megtenni.

UNDERGround222 a kemény ütemek estéje! Fellépnek: 00:00 ESSEMM 01:00 Steve Judge Rezidens: Gebri Máté R’n’B terem: MESS

Kedvenc mosolygós techno huszárunk szülinapi bulijára invitálunk február 22. pénteken! Az ünnepelt DJ Budai “all night long” pörgeti legjobb darabjait az Absolut falai között, az est házigazdájának szerepét pedig Dj.Németi vállalta magára! 🙂

Gyere el és mókázz velünk te is Kelet-Magyarország egyik legnagyobb felfújható játszóházában. +AJÁNDÉK tornazsák minden gyerek belépő mellé! – 9 különböző felfújtható játék: Lehet ugrálni, csúszdázni, autó versenyezni vagy akár megküzdeni egymással – Kreatív sarok arcfestéssel – Garantált családi móka – A játszóház 1 – 12 éves korig vehető igénybe

A hagyományt felelevenítő első évek nagy sikerét látva, 2019. február 23.-án ismét megrendezésre kerül ezúttal a MOK Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szervezete és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak KÖZÖS RENDEZÉSÉBEN a nagy múlttal és hagyományokkal rendelkező orvosbál, az idei évtől Gyógyítók Bálja néven.

Hot Men Dance – Sexy Valentin Európa 10 legsármosabb férfi revü előadója egy felejthetetlen élményt tár elétek! Profi modellekből, táncosokból és énekesekből álló férfi revütánc csapat közismerten Európa Magic Mike-ja IV. évad alkalmából egy hamisítatlan las vegasi show-val készül amit 2,5 órában élvezhettek! Rendőrök,tűzoltók matrózok, cowboyok, jegyellenőrök, papok és jövendőbeli vőlegények veszik át az uralmat az este fölött!

Sok szeretettel várunk mindenkit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Néptánc Egyesület által szervezett rendezvényre! Helyszín: Városmajori Művelődési Ház 4400 Nyíregyháza Városmajor u. 5. Időpont: 2019. február 24. 17.00 Muzsikál a Silvatica zenekar és Hagyományőrző zenészek!

AcapellArt Énekegyüttes Az AcapellArt Énekegyüttes 2013. májusában alakult. A hat énekes mindegyike a Kodály Zoltán Általános Iskola diákjaként és a Cantemus Kóruscsalád kórusainak énekeseként nőtt fel. Több éves tapasztalatuk van tehát a kóruséneklés területén, bár hivatásukat tekintve egyikük sem kizárólag művész.

Az Orlai Produkció Valódi hamisítvány című előadása ígér kellemes kikapcsolódást február 26-án a Váci Mihály Kulturális Központban.

A Jósa András Múzeum tisztelettel meghívja Önt Dr. Gasparik Mihály paleontológus “Jégkorszaki vadászkalandok az óriások nyomában” című előadásra További részletek hamarosan… Helyszín: Nyíregyháza, Jósa András Múzeum. Benczúr tér 21. Időpont: 2019.02.28. 16:30

175 találat

Rendezés