1766 találat

Rendezés

Salsa záró est Nyíregyházán

Hamarosan véget ér a tavaszi tanfolyam, s hagyományainkhoz híven ismét záró bállal koronázzuk meg tanfolyamaink végét. Ezen rendezvényeinkre csak előzetes jelentkezés alapján tudjuk fogadni régi és új tanítványainkat, valamint ismerőseiteket és minden olyan érdeklődőt akik szeretnének egy jó csapattal táncolni. Salsa Záró Est: 2019. június 8-án (szombat) 20.00-tól. Zenél Dj. Dragon.

Kirándulás a Tokaji Utcazenei Fesztiválra

Fantasztikus eseményre invitálunk most titeket! Tartsatok velünk május 18-án, kiránduljunk egy jót! Irány a Tokaji utcazenei fesztivál! Indulás a reggel 9 kor a Kossuth térről. Étkezés önellátó. Ha szeretnél az esti koncertre is maradni valószínűleg már nem kapsz szállást, mi még év elején foglaltunk, elférsz, elfértek.

Burai&Dér Heni – Noise

Egy Szemtelen este, amikor Burai Krisztián hivatalos oldala & Dér Heni a színpadon! Burai Krisztián x G.w.M x Missh – Engedj Dér Heni ft. Burai Krisztián x G.w.M. – Szemtelen HERCEG x DÉR HENI x BURAI – Pezseg a vér G.w.M – Se Veled, Se Nélküled ft. Dér Heni

Gabó Party Balitóval

Egy rendhagyó és őrületes est elé nézünk ! A bulit egy WS -el indítjuk , melyre vendégtanárunk , Balító a híres nemzetközi All Stars Fesztivál egyik főszervezője, egyenesen Budapestről érkezik hozzánk , hogy bevezessen Benneteket a Zouklambada különleges világába!