7 program

Rendezés

Mindenképp legyél itt, ha – egyedülálló vagy és szeretnél végre értelmes emberekkel találkozni, de nem tudod hol és hogyan keress -egyedülálló vagy, és eleged van ebből, szeretnéd végre megtalálni a számodra megfelelő társat -párkapcsolatban vagy, de nem működik jól és szeretnéd hogy újra olyan legyen mint régen -párkapcsolatban vagy, jól is működik és szeretnéd ezt fenntartani – párkapcsolatban vagy, de nem tudod eldönteni, hogy maradj, vagy szakíts Amennyiben ezek a témák felkeltették érdeklődésedet, gyere és vegyél részt Száraz Gábor Párválasztási tanácsadó – Randikommunikációs szakértő előadásán.

A “10 000 lépés – Érted és Értük” jótékonysági séta idén 5. alkalommal kerül megrendezésre Nyíregyházán. Az 5 km-es sétát az Erdei Tornapálya parkolójából indulva, az erdőben fogjuk megtenni, 2019. szeptember 22-én. A regisztráció 14:30-tól kezdődik, a séta tervezett indulása pedig 15:00.

1 éve működik Nyíregyháza szívében a Labor-Gym Egészségcentrum. Termünk fő profilja a funkcionális edzések, küzdősportok, rehabilitáció és az egészségmegőrzés. Ünnepelj most velünk! Gyere el bármelyik hétköznap és hallgasd meg oktatóink előadását, majd próbáld ki a foglalkozásokat! Sok-sok meglepetéssel készülünk!

Ismerkedj meg a meditáció egyszerű módszerével és hozz pozitív változást az életedbe! A meditáció jótéteményei: – testi-lelki egészség – szeretetteljes, békés, elégedett élet – stresszmentes problémamegoldás – koncentráltabb munkavégzés – nagyobb önbizalom – nagyobb intellektuális fogékonyság – kiegyensúlyozottabb érzelmi élet – szeretetteljes, erőszakmentes, hatékonyabb kommunikáció – tudatosabb élet – fejlettebb kreativitás – félelem nélküli gondolkodás – létezésünk igazi céljának megértése – a bennünk lévő lelki kincsek kibontakozása

Gondolataid és érzelmeid hatása egészségre, betegségre, gyógyulásra. Balogh Béla író, spirituális előadása .

Ha szereted az igényes, minőségi kézműves alkotásokat és szívesen megtapasztalnád milyen velem egy kreatív énidő, akkor Téged várlak! Textilszobrászat alapjait mutatom meg Neked. Egy feledhetetlen napot tölthetsz egy remek csapatban!

Orvos-Tóth Noémi “Örökölt sors – Családi sebek és a gyógyulás útjai” című előadása Nyíregyházán, a Nyitott Akadémia szervezésében.