4 program

Rendezés

Önöket is elkapta már a retro láz? Neoton Família // 04.27.Nyíregyháza, Continental Aréna Helyszín: CONTINENTAL ARÉNA Cím: Nyíregyháza, Géza u. 8-16, 4400 Dátum: 2019. Április 27. Kapunyitás: 17:00

Csutkai Csaba fotóművész lesz április 30-án 17.30-tól a Bencs Villa vendége, akivel a Többszemközt estek házigazdája, Kováts Dénes beszélget. A közismert és kedvelt nyíregyházi fotóművész középiskolás korától foglalkozik fényképezéssel és filmezéssel. Alkalmazott fotográfusként – a „tűtől a repülőig” – szinte mindent fényképez.

A világon élő 8 medvefaj veszélyben van. Mindenki hallott már a jegesmedvéről, a barnamedvéről vagy az óriáspandáról, de tudtad, hogy 8 medvefaj él a világon? Ismerd meg az ajakos medvéket, az andoki medvéket vagy a maláj medvéket a program keretein belül. A jeles esemény 2019 május 5-én lesz, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk! A Nyíregyházi Állatpark hamarosan meghirdeti a rajz és fotópályázatát is-melynek főszereplői természetesen a macik lesznek.

Az illem örökérvényű – sosincs késő a változáshoz A jómodor korunkban is nélkülözhetetlen eleme a társas kapcsolatoknak, hiszen a klasszikus illemszabályok soha nem évülnek el. Az ízléses megjelenés, az öltözködési kultúra, a vizuális kommunikáció a hétköznapokban is meghatározó jelentőségű. Manapság kissé megkopottnak érezzük az udvariasságra vonatkozó szabályokat, bizonyos szituációkban viszont kifejezetten hasznos, ha ismerjük az adott helyzetre vonatkozó viselkedési normákat. A kultúrált étkezés, a különböző rendezvényeken történő illő viselkedés meghatározza a kapcsolataink további alakulását. E témakörökről tart előadást Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó.