3 program

Rendezés

Spuri újratöltve! A tavalyi év sikerére való tekintettel, úgy gondoltuk, hogy segítsünk ismét a gyerekeknek. Az első alkalom többnyire a tanulásról és tapasztalásról szólt, amelynek végén úgy határoztunk, hogy a jövőben az összegyűjtött adományok a megyében maradnak! Rengeteg tervünk volt és van, számtalan ötlet arra, hogyan tudjuk segíteni a gyerekeket és jobbá tenni az életterüket. Ennek örömére újra Jótékonysági futást szervezünk március 21-én 9:00 órai kezdettel a Sóstói erdőben. Gyere és teremts velünk hagyományt!

A CRAZY5K csapata második alkalommal hozza el nektek a CRAZY5K Sprintet Nyíregyházára! 2 km futás után 200 méter hosszú óriás felfújható akadálypálya. Gyertek és próbáljátok ki! Garantált a jó hangulat! Sportoljunk és szórakozzunk együtt! Minden befutó egyedi érmet kap a végén.

Magyarországon elsőként kívánunk egy ízig-vérig OCR stadionversenyt rendezni! Akadály akadály hátán, lépcső, lelátó, folyosó! Minden amit el tudtok képzelni, és minden amit nem! A verseny a Terepakadályfutó és Akadálysport Szövetség országos bajnokságának részét is képezi!