7 program

Rendezés

Június 21. péntek este GAGÁVAL toljuk a technót az Absolut-ban! Line up: – Gaga – Németi – Stephen

Continental Családi nap – AFTER party 2019 2019. június 22. szombat. Kapunyitás: 20.00 Club Hollywood, Nyíregyháza Bethlen G. u. 24.

A két énekesnő 2018-ban egy szerencsés véletlennek köszönhetően kezdett együtt zenélni. A közös produkciójuk olyan elsöprő sikert aratott mindenhol, hogy ezen felbuzdulva úgy döntöttek, folytatják a közös zenélést és duót alapítanak.

Szólista: Miklósa Erika Zenekarvezető, karmester: Fekete-Kovács Kornél Közreműködik: Modern Art Orchestra A koncert klasszikus kalandozás a jazz, a musica, az opera és operett – a két előadó igen erőteljes és rendkívül magával ragadó zenei világában. Átiratok, különlegességek, meglepetések Bernsteintől Cole Porterig, Rossinitől Gershwinig a Modern Art Orchestra kíséretében. Az egyedi koncertprogramban a világjáró, Kossuth-díjas művésznő a szívéhez legközelebb álló dalokból válogat, Fekete-Kovács Kornél a Liszt Ferenc-díjas trombitaművész-zeneszerző saját szerzeményeiből és átirataiból mutat be darabokat.

Időpont: 2019. június 29. 14.00 Helyszín: Nyíregyháza, Keskeny utca 16. (az Univerzum Áruház mögött) Programok: • K-pop Dance Show • Random Dance • Előadás • K-pop Kvíz • Ismerkedj a fanokkal! • Just Dance

A Djabe zenekar a júniusi észak-amerikai és ukrajnai turnéja után július 17-én a Campus fesztiválon, az Egyetem téri színpadon lesz látható először Magyarországon. Tervek szerint a zenekar vendége lesz szitáron és gitáron Szabó László. Barabás Tamás -basszus gitár Égerházi Attila – gitár, ütőhangszerek Nagy János – billentyűs hangszerek Koós-Hutás Áron – trombita, szárnykürt Kaszás Péter – dob, ének

Paul Féval számos filmfeldolgozást megélt műve alapján készült nagysikerű új magyar musical. A nagyszabású, sztárszereposztásban színpadra állított kalandos, romantikus műben Lagardére lovag története hosszú idő után végre a musicalszínpadot is meghódítja. A romantikus, kalandos történetben élni akarás és gyilkosság, szerelem és gyűlölet, barátság és ármány, a jó és a gonosz vetélkednek egymással, hogy végül a jó elnyerje jutalmát és a gonosz meglakoljon.