20 program

Rendezés

2. alkalommal kerül megrendezésre a Hollywood-i sztárok zenei tehetségkutató , ahol várjuk a tehetséges zenekarok jelentkezését.

Óriási farsangi jelmezes buli. 🙂 LINE UP: 00:00 LMEN PRALA 01:00 Metzker Viktória MindControl & MattG R’n’B terem: MESS

Bemutatkoznak Czakó Erika többszörös versenygyőztes növendékei Loment Katinka, Adám István, Beri Áron és Girincsi Márton.

Ez a DIRTY ROOM Hip-Hop & R’n’B party WINTER SPECIAL kiadása! Ha vérbeli fekete dallamokra vágysz a helyszín a Hotel Barbizon! Fellépők: *NO COMMENT Hip Hop Tánciskola *DJ MESS

New Level Empire a Club Hollywoodban 2020. február 07-én.

Sziasztok Kölcseysek, Vasvárisok és Barátaik! Végre eljött az idő, hogy az ÖsszTOUR, a főváros hivatalosan is legjobb bulisorozata, immár Nyíregyházán is berobban! Csupa ismerős arc, a célunk, hogy összehozzuk a legjobb sulik közösségét egy felejthetetlen estére…

Ez az év nemcsak ötletekben lesz gazdag, de néhány új fellépővel is, akiket rövidesen részletesen bemutatunk. Addig is kérünk mindenkit, hogy kezdjen el hangolódni a 2020-as szezon kezdetére, mert egy fergeteges buli sorozatban vehet részt az, aki velünk tart idén is!

Szomor György, Szinetár Dóra, Serbán Attila, a Főnix Zenekar és Leslie előadásában.

Itt a farsang, áll a bál…..Egy jó hangulatú zenés, táncos, jelmezes buliba hívunk mindenkit, aki szeretne velünk és a VOX együttessel farsangolni.

A farsangi ünnepkör évszázadok óta meghatározó szerepet tölt be az emberek életében. A tél elmúlta, a tavasz várása, a megújulás keresése rengeteg inspirációt adott a művészetekben, hogy kifejezésre juttassa azt az örömöt, amely az eljövendő iránti bizakodást táplálja. A zene mindennek csodás táptalaja volt, hiszen a régi korok farsangi mulatságai rengeteg példát mutattak arra, hogy vidám muzsikával milyen szépen lehetett mulatni az időt, annak elmúlását, és egyben várva a szebb jövő beköszöntét.

A Lóci játszik zenekar harmadik lemezének lemezbemutató koncertje.