40 program

Rendezés

A Női Szalon első vendége Vass Virág író, újságíró, az Elle magazin egykori főszerkesztője. Egy jó regény kiragad térből és időből. Közösséget és gondolatot teremt. Megszólít, de csak az olvasó ritmusa és egyénisége alapján.

Alig várjuk, hogy a napot omlós almás süti készítésével töltsük! Számunkra a gyerekekkel való időtöltés mindig örömteli, éppen ezért szeretettel várunk minden gyerkőcöt a Minigym foglalkozásra!

2. alkalommal kerül megrendezésre a Hollywood-i sztárok zenei tehetségkutató , ahol várjuk a tehetséges zenekarok jelentkezését.

Kedves Vendégeink! Január 24-én 18 órától ismét borvacsorának ad helyszínt a Lugas Hotel és Étterem. Ezúttal Sebestyén Csaba, a szekszárdi Sebestyén Pincészet borásza lesz az est házigazdája. A kiváló borokhoz ötfogásos vacsorát párosítottunk.

Óriási farsangi jelmezes buli. 🙂 LINE UP: 00:00 LMEN PRALA 01:00 Metzker Viktória MindControl & MattG R’n’B terem: MESS

Interaktív zenés mesejáték a Napraforgó Meseszínház előadásában.

Bemutatkoznak Czakó Erika többszörös versenygyőztes növendékei Loment Katinka, Adám István, Beri Áron és Girincsi Márton.

Az előadás témája : Az elengedés művészete Az előadás után meditáció lesz.

Marynek (8) nincsenek barátai. Kaki színű anyajegye és iszákos anyja viszont van. Egy nap találomra felüti a telefonkönyvet és levelet ír Amerikába. A levél épp Maxet (44), egy zárkózott, különc, New York-i férfit talál meg, aki előbb pánikrohamot kap, majd végül válaszol…

Ez a DIRTY ROOM Hip-Hop & R’n’B party WINTER SPECIAL kiadása! Ha vérbeli fekete dallamokra vágysz a helyszín a Hotel Barbizon! Fellépők: *NO COMMENT Hip Hop Tánciskola *DJ MESS

Álompár Esküvői Kiállítás 2020. január 25–26. Nyíregyháza, Continental Aréna A Kelet-Magyarország napilap ismét megrendezi a régió egyik legnagyobb esküvői kiállítását.

196 találat

Rendezés