44 program

Rendezés

Kapunyitás:18:00 19:00 Radar 20:00 Pokolgép

Önöket is elkapta már a retro láz? Neoton Família // 04.27.Nyíregyháza, Continental Aréna Helyszín: CONTINENTAL ARÉNA Cím: Nyíregyháza, Géza u. 8-16, 4400 Dátum: 2019. Április 27. Kapunyitás: 17:00

Egy rendhagyó és őrületes est elé nézünk ! A bulit egy WS -el indítjuk , melyre vendégtanárunk , Balító a híres nemzetközi All Stars Fesztivál egyik főszervezője, egyenesen Budapestről érkezik hozzánk , hogy bevezessen Benneteket a Zouklambada különleges világába!

Csutkai Csaba fotóművész lesz április 30-án 17.30-tól a Bencs Villa vendége, akivel a Többszemközt estek házigazdája, Kováts Dénes beszélget. A közismert és kedvelt nyíregyházi fotóművész középiskolás korától foglalkozik fényképezéssel és filmezéssel. Alkalmazott fotográfusként – a „tűtől a repülőig” – szinte mindent fényképez.

Egy mesés psychedelikus éjszaka keretein belül mutatkozik be a Móricz Klub. 2005-ben nyíregyházáról indult, világlátott zenekar repíti a közönséget az óperencián túlra. A népzenei motívumokkal fűszerezett psychedelikus trance és dub groovokra épített sajátos hangzásvilágukkal kivívták helyüket a legnagyobb fesztiválokon. Voltak már közös produkcióik Lajkó Félixszel, de dolgoztak együtt többek között az Aurafood, és Csángálló zenekarral is. Az OZORA állandó vendégeiként, és a budapesti klubok világában is egyaránt pozitív hangulatokat közvetítő formáció most nyíregyházára látogat.

Akusztik koncertsorozat a Walk Street Restaurant-ban. harmadik fellépő: ERSCH

Az Ismerős Arcok zenekar a 20 éves jubileum kapcsán újból Nyíregyházára látogat. Természetesen változatlan helyszínen, a Club Hollywoodban várja a zenekar a rajongóit és a barátait. A Szabolcs megyei koncertek hangulata messze földön híres, így most sem számíthatunk másra, mint a megszokott emelkedett atmoszférájú bulira. Az est folyamán az együttes a 20 év legkedveltebb dalaiból összeállított műsorral készül, amelyben az elmúlt két évtized legnagyobb közönség kedvenc dalai is helyet kapnak.

Egy Szemtelen este, amikor Burai Krisztián hivatalos oldala & Dér Heni a színpadon! Burai Krisztián x G.w.M x Missh – Engedj Dér Heni ft. Burai Krisztián x G.w.M. – Szemtelen HERCEG x DÉR HENI x BURAI – Pezseg a vér G.w.M – Se Veled, Se Nélküled ft. Dér Heni

2018.05.04. szombat ➽ ROMER 25 éve jubileumi koncert ➽ HELYSZÍN Nyíregyháza – Club Hollywood (Bethlen G. u. 24.) ➽ MENETREND 20:00 kapunyitás 20:45 TURÁN 22:00 ROMANTIKUS ERŐSZAK

A világon élő 8 medvefaj veszélyben van. Mindenki hallott már a jegesmedvéről, a barnamedvéről vagy az óriáspandáról, de tudtad, hogy 8 medvefaj él a világon? Ismerd meg az ajakos medvéket, az andoki medvéket vagy a maláj medvéket a program keretein belül. A jeles esemény 2019 május 5-én lesz, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk! A Nyíregyházi Állatpark hamarosan meghirdeti a rajz és fotópályázatát is-melynek főszereplői természetesen a macik lesznek.

Az illem örökérvényű – sosincs késő a változáshoz A jómodor korunkban is nélkülözhetetlen eleme a társas kapcsolatoknak, hiszen a klasszikus illemszabályok soha nem évülnek el. Az ízléses megjelenés, az öltözködési kultúra, a vizuális kommunikáció a hétköznapokban is meghatározó jelentőségű. Manapság kissé megkopottnak érezzük az udvariasságra vonatkozó szabályokat, bizonyos szituációkban viszont kifejezetten hasznos, ha ismerjük az adott helyzetre vonatkozó viselkedési normákat. A kultúrált étkezés, a különböző rendezvényeken történő illő viselkedés meghatározza a kapcsolataink további alakulását. E témakörökről tart előadást Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó.

Hogyan változtatja meg életünket a letisztult kommunikáció hiánya? Hogyan befolyásolják ösztöneink a kapott üzenetek dekódolását? Hogyan tudjuk elnyomni ösztöneinket? Hogyan tudjuk áttörni a magunk köré húzott kódfalat? Hogyan befolyásolja mindennapjainkat a kommunikációs színtér torzulása? Van-e kódja az emberi létezésnek? Enigma – görög rejtvény, rejtély, üzenetek titkosítására és visszafejtésére használt, német gyártmányú, forgótárcsás, elektromechanikus berendezés, egyszerű gesztus mögött rejlő túlbonyolított értelmezés. Az előadás 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

181 találat

Rendezés